Vuokraa matkailuauto Suomessa

Lomalle matkailuautolla Suomessa? Miksipä ei!

Suomessa on paljon nähtävää ja koettavaa pääkaupunki Helsingin lisäksi. Yksi suosituimpia kohteita lomamatkoilla on Pohjois-Suomi,  Lappi. Puhdasta luontoa ja eksoottisia elämyksiä hakeville Lappi tarjoaa kokemuksia ympäri vuoden: Kauniita maisemia ja rauhoittumista revontulten äärellä. Liikunnallisesta lomasta pitävät suuntaavat maan tunnetuimpiin hiihtokeskuksiin urheilemaan. 

Tuhannet järvet ja vehreät metsät houkuttelevat luokseen rentoutumaan lyhyemmilläkin lomamatkoilla. Luonnonpuistot ovat hyvin hoidettuja ja turvallisia ensikertalaisillekin. Kokeile melontaa tai maastopyöräilyä, retkeile, kalasta, poimi marjoja ja sieniä ruokapöytään syyskesällä tai kuuntele vain luonnon ääniä. Harrastusmahdollisuudet Suomen luonnossa ovat moninaiset kaikkina loma-aikoina.   
    
Vai oletko enemmän kaupunkisielu? Valitse lomallasi pari kolme ennestään tuntematonta kaupunkia, perehdy niiden tarjontaan ja ylläty, miten erilaisia perinteitä, ruokia ja tapoja eri puolilla Suomea löytyykään. Kesätapahtumien tarjonta ympäri Suomea on valtaisa – valitse niistä mielenkiintoisimmat lomakalenteriisi. 

Tähän kaikkeen pääset tutustumaan helposti ja kodinomaisesti vuokraamalla matkailuauton McRentiltä.

McRent-vuokrauspisteet Suomi

Top